Slavia, кадр з відео
Slavia, кадр з відео

Slavia пустилася у веселощі після розлучення з Дзідзьо

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо, справжнє ім'я якого Михайло Хома, співачка Slavia вирішила розслабитися на повну. Slavia спочатку поласувала смачненьким Брауні, а потім пробіглася по магазинах влаштувавши шопінг. У сторіс на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за життям артистки спостерігає 23 тисячі читачів, Slavia показала свої пригоди.

Субсидії, фото: pmg.ua
Субсидії, фото: pmg.ua

Прописані, але не проживають: як отримати субсидію, якщо в будинку зареєстровано інших родичів-"невидимок"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як стверджують в Кабміні, право на призначення житлової субсидії має кожна особа або сім'я, чиї витрати на оплату послуг ЖКГ перевищують 15% щомісячного сукупного доходу. Але, незважаючи на це легке трактування, все більше українців впадає у відчай в отриманні заповітного "так", обурюючись "ганебним" процесом оформлення.

ДТП у Харкові, фото: Репост
ДТП у Харкові, фото: Репост

У Харкові 16-річний водій летів на червоний - один загиблий і троє поранених

У Харкові сталася страшна ДТП. Про це повідомляє телеграм-портал Made in Ukraine. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості влетів у Chevrolet Aveo на перехресті. Водій другого автомобіля загинув. У Infiniti постраждали 3 людини, вони поїхали на швидкій. Дівчина була при свідомості, чоловіка рятували медики. ЗМІ повідомляють про те, що винуватець аварії - шістнадцятирічний підліток. Численні відео з камер даної події публікують в соцмережах.

Павло Розенко та Олена-Крістіна Лебідь. Фото: КП в Україні.
Павло Розенко та Олена-Крістіна Лебідь. Фото: КП в Україні.
Павло Розенко та Олена-Крістіна Лебідь. Фото: КП в Україні.

Розенко покликав заміж? Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на чарівну наречену

Цього разу Олена-Крістіна Лебідь вирішила поділитися з передплатниками добіркою фотографій, які для неї видав її смартфон. Як зазначила телеведуча, Всі фотографії виявилися не нудними.

Ангела Меркель, скріншот: Youtube
Ангела Меркель, скріншот: Youtube

Ангела Меркель покинула посаду канцлера після 16 років при владі: пішла епоха

У вівторок, 26 жовтня, в день установчого засідання Бундестагу двадцятого скликання президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр вручив Ангелі Меркель разом з членами її кабінету офіційну грамоту про закінчення їх повноважень.

Люди на вулиці, скріншот: Youtube
Люди на вулиці, скріншот: Youtube

Українцям допоможуть обладнати під'їзди і видадуть компенсацію: у Мін'юсті назвали пільгову категорію

У вівторок 26 жовтня на офіційній сторінці Міністерства юстиції України в facebook з'явився пост, що розкриває поняття "маломобільні групи" , і яких правил слід дотримуватися при забудові і плануванні населених пунктів, формуванні мікрорайонів, будівництві та реконструкції об'єктів інфраструктури.