Мер Івано-Франківська запропонував несподівану зміну до Кримінального кодексу України. Відповідний пост він опублікував на Фейсбук-сторінці.

Все почалося з того, що кілька ліхтарів у місті на укліці низовій було зруйновано молодими людьми. Згодом з'явилося відео, на якому видно як вони знищують частину міської інфраструктури. На ситуацію звернув свою пильну увагу градоначальник Руслан Марцінків.

Він опублікував відеозапис у соціальній мережі, яку забезпечив своїми обуреними коментарями. Він зазначив, що міські ліхтарі регулярно страждають від дій людей. Однак він висловив надію, що ті, хто засвітив своє обличчя на відео, буде затриманий.

Сподіваюся, його швидко знайдуть! І обидва вандали заплатять за те, що вчинили. Щоб більше не виникало бажання трощити комунальну власність!❗
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А 26 жовтня він опублікував пост, в якому він повідомив, що вандали були затримані. Він зазначив, що хоче їх покарати швидко і показово і навіть розповів про дивну міру.

Я думаю, хуліганів треба покарати. Швидко і показово. Взагалі я б до Кримінального кодексу вніс зміни - щоб одним із видів покарання було надавати буків по голій ср*ці серед площі. Робиш зле – показово отримуєш покарання. Здається, це було б найефективніше!
, - зазначив він.

Нагадавши, що соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також ми повідомляли, що в Укрзалізниці розповіли, що загрожує порушникам карантину. експерти розповіли про нові правила перевезень.