У мережі з'явилося відео порятунку бездомного кошеня, який ледь не загинув у потоці води після урагану на Каліфорнійському узбережжі.

Кадри порятунку публікує у себе на сторінці в Instagram Американське новинне агентство ABC News.

Мешканка Сакраменто Ненсі після сильної зливи разом з чоловіком вийшла з заднього двору свого будинку в парк, щоб подивитися на наслідки, які принесла стихія. Виявилося, що парк повністю затоплений водою, між дерев утворилася бурхлива річка глибиною по пояс, причому дощ продовжує йти. Раптом жінка помітила, що хвилі несуть кудись маленького кошеня, він жалібно нявкає і безсило борсається в бурхливому потоці. Раптово пухнастик зник під водою: "він тоне!",- закричала жінка. На допомогу нещасній тварині кинувся її супутник. Він не вагаючись увійшов у воду, вибрався на середину "річки" і зміг відшукати і витягнути бідолаху. Кіт абсолютно вимок і замерз, але залишився живий і неушкоджений. Пізніше чоловік виклав фото, на якому видно, що врятоване кошеня в повному порядку.

Користувачі соцмережі активно коментують відео, захоплюючись вчинком чоловіка.

фото: скриншот instagram abcnews
фото: скриншот instagram abcnews

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

фото: скриншот instagram abcnews
фото: скриншот instagram abcnews

"Герой", - коментує franger_jose

Нагадаємо, що на вихідних на Каліфорнію обрушився потужний шторм, який затопив прибережні населені пункти і приніс серйозні руйнування, за добу випав рекордний обсяг опадів.

Знай.ua нагадує: Чи брати котика з собою в літак: переживання пухнастиків і страх до розриву серця

Як раніше повідомляв Знай.ua: Схопив кота за шкірку - відразу з ним попрощався: чому не можна цього робити і які важкі наслідки чекають пухнастика

Також Знай.ua писав: Кіт Садового перетворився на антистрес для львів’ян - "Дивитися тричі на день після їжі"