Ось і настав останній тиждень жовтня, осінь добігає кінця, і до зими залишився всього місяць. Відомий астролог Розалія Романова вирішила розповісти про астропрогнозі на тиждень.

Чого очікувати від останніх днів жовтня стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Твій день", що виходить щодня на телеканалі 1 + 1. Там є спеціальна рубрика, де астролог Розалія Романова робить розширений прогноз по тижнях, або ж на різні життєві ситуації.

Цього разу вирішили поговорити про те, який же все таки буде новий тиждень.

Перехожі, фото: Знай.ua
Перехожі, фото: Знай.ua

Понеділок - день важкий. Це 19 місячні павукові добу. Символ - павук і павутина. А ось вівторок і Середа – будуть хорошими. Це 20 і 21 місячна доба. Саме з такої інформації почався прогноз на цей тиждень.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Символ вівторка, 26 жовтня - орел. Це той день, коли потрібно все брати в свої руки, а також позбутися від поганих звичок. Можна також попрощатися з людьми, яким не місце у Вашому житті.

Перехожі, фото: Знай.ua
Перехожі, фото: Знай.ua

У середу символом є конячка. Наодинці зі своїми проблемами і завданнями краще не залишатися, потрібно брати себе в руки і йти їх вирішувати. Поруч з вами будуть ті люди, які схожі з вами.

У четвер символом є раковина. Потрібно подумати про своє життя, ретельно все проаналізувати, і почати виправляти те, що вам не подобається.

Перехожі, фото: Знай.uаото: скріншот з відео
Перехожі, фото: Знай.uаото: скріншот з відео

У п'ятницю, 29 жовтня на нас знову нападатиме не найпозитивніша енергія. Вся причина в тому, що символом цього дня стане крокодил.

Нагадаємо, що астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку у вересні: їх чекає "грошовий потік" і удача. Астролог поділився прогнозом на перший осінній місяць