З ретроградним Меркурієм цього тижня ми прощаємося. А зустрічаємо повний місяць і пік зорепаду Оріоніди. Ці астрономічні явища очікуються вже на цьому тижні. До чого готуватися за місячним календарем - розповіла астролог і нумеролог Розалія Романова в ефірі «Твій день» на 1+1.

Вона пояснила, чого слід очікувати на цьому тижні від повного місяця і піку зорепаду Оріоніди.

«У мене гарні новини! Нарешті Ретроградний Меркурій нас полишає – він починає крутитися туди, куди потрібно. Всі наші справи, які стосуються купівлі-продажу, все стане добре. Відкривається навіть шлях для подорожей», - пообіцяла астролог.

Вона додала, що цього тижня є лише два дні місяця, що прибуває. Це вівторок і середа.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Вівторок – день, коли треба бути щедрими і милосердними. Проте можна наступити на граблі і отримати удар по лобі, а можна цього не робити», - попередила нумеролог.

Взагалі, середа – найкращий день цього тижня, коли вам щаститиме у будь-якій справі.

«Символ середи – труба, це день піднесення», - додала вона.

У четвер очікується повня – це найскладніший день в тижні. Треба взяти себе в руки, все спокійно обміркувати і заспокоїтися, щоб не накоїти помилок.

Як повідомляв Знай.ua, астролог показала розклад карт таро на президента.

Також Знай.ua публікував слова Розалії: З усіх космічних тіл на нас найбільше впливає Місяць.

Додамо, що раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.