Дружина народного депутата від "Слуги народу «і відомого ресторатора Миколи Тищенка Алла Барановська розповіла телеведучій проекту» Світське життя" Каті Осадчій про те, як ставиться до витівок свого чоловіка у Верховній Раді.

Дружина одіозного нардепа Миколи Тищенка прокоментувала скандали за участю чоловіка і відзвітувала за Гучний День народження в розпал карантину. Як впливає одіозна поведінка Миколи Тищенка на Аллу Барановську, вона зізналася Осадчій.

"Коли кажуть-бійка, це не зовсім бійка. Швидше, зіткнення. Я не влазжу в це, я відписана від усіх телеграм-каналів, які повідомляють Новини», - зізналася Барановська.

Осадча поцікавилася, що вона думає з приводу постійної уваги до її чоловіка з боку ЗМІ. Наприклад, коли Тищенко повіз свою сім'ю відпочивати за кордоном.

Скрін, відео YouTube Алла Барановська
Скрін, відео YouTube Алла Барановська

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ми ніколи не афішували свої поїздки, але він декларує, і я декларую всі свої витрати. Якщо відкриєш наші декларації... Ну, ми не єдині, але дуже рідко, де жінки депутатів і самі депутати так декларують свої витрати. Наше життя не змінилося - як ми подорожували п'ять років тому, так і тепер все те ж саме», - згадує дружина нардепа.

Вона додала, що показує свій відпочинок в мережі, «щоб за нами не бігали, тому що люди люблять підглядати».

"Не дуже зручно, коли ти на березі моря з дитиною, а за тобою бігають і знімають. Тому я змінила тактику ... я взагалі не вникаю в його роботу (чоловіка)», - додала Алла.

Провести День народження в локдаун в закритому готелі-Барановська вважає, що в цьому немає нічого неприпустимого.

"Юредично ми нічого не порушували. Але іноді ми забуваємо, що ми вже не ті прості люди, якими були пару років тому», - додала дружина нардепа.

Нагадавши, Тищенко знову закотив вечірку на карантині для дружини, крутіше "Велюр": колони машин, десятки гостей і екіпаж копів. Микола Тищенко традиційно потрапив у карантинний скандал.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слуга народу Тищенко влаштував дружині розкішне свято в локдаун: "Велюр" не навчив. Тусовка відбувалася 18 квітня.

Також " Знай.ua " писав, Микола Тищенко "потрапив" на Закарпаття замість Прикарпаття і накинувся на кандидата в Раду: "На коліна!". Тищенко дозволив собі агресивні висловлювання.