Жінка поскаржилася на роботу банкомату Приватбанку. Відповідне відео з'явилося на сайті Мінфін.

Подія трапилася в місті Миколаїв 22 жовтня. Жінка вставила в банкомат Приватбанк картку іноземної держави. У підсумку платіжний засіб застряг в банкоматі. Незважаючи на те, що його робота відновилася, він не повернувся.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

Жінка поскаржилася на сервіс фінустанови. За її словами, коли вона зателефонувала на гарячу лінію їй висловили лише співчуття. Клієнтка зазначає, що має необхідну документацію і звинувачує у всьому Приватбанк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

мої звернення на гарячу лінію вирішити питання про повернення карти успіхом не увінчалися. Мені висловили співчуття, не більше. У мене є документи підтверджують видачу іноземним банком карти із зазначенням грошової суми. Це пряма вина банку в тому, що я втратила можливість мати доступ до моїх грошових коштів
, - повідомила вона.

Представники фінустанови порадили жінці звернутися в той банк, який видавав карту.

з міркувань безпеки карта вилучена банкоматом не повертається, адже ідентифікувати вас, як власника даної карти може тільки банк, який її видав
,- повідомляють вони

Раніше повідомляли, українець переслав гроші через "Ощадбанк" і не може їх знайти вже два тижні: "не повторюйте чужих помилок".

Як повідомляв Знай.иа, ціна питання 88 гривень: українець потрапив у замкнуте коло платежів "ПриватБанку" - без можливості погасити борг.

Знай.иа писав, паспорт і телефон потрібно заховати: шахраї в обмін на порожні обіцянки про продукти забирають останні копійки у пенсіонерів.