В селище Ківшарівка, що на Харківщині трапилася надзвичайна ситуація.

Чоловік, у якого померла мати від коронавірусу, влаштував погром у лікарні, в якій вона лікувалася. Лікарі кажуть, що не змогли врятувати жінку від тяжкої форми COVID.

Знедолений увірвався до медичного закладу та почав кричати на лікарів і ламати все, що йому потрапляло під руки. Потім чоловік вискочив на вулицю та став трощити балони з киснем. Небезпечні дії могли призвести до непередбачуваних наслідків. Медики лікарні кажуть, що це вдача, що балони не злетіли у повітря, адже поруч з ними була киснева бочка, вибух якої міг знести будівлю.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

"Це просто пощастило, те, що балон не вибухнув. Їх там декілька стоїть десятків і рядом киснева бочка. Тут не буде… будівлі всієї не буде", - каже лікар-інфекціоніст Дмитро Курилов

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Побачивши все це, медики подзвонили до поліції на 102. Правоохоронці вгамували дебошира. На щастя все минулося без жертв, але персонал лікарні та її відвідувачі були добряче налякані інцидентом.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Як каже Сніжана Водолазька, чоловіка буде притягнуте до відповідальності за хуліганство, санкція статті, яка йому загрожує, передбачає до 5 років обмеження волі.

"Порушено кримінальне провадження за частиною 1 ст. 296 кримінального кодексу України – це хуліганство. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі", - говорить Сніжана Водолазька, речниця Куп’янського відділу поліції.

Знай.ua нагадує Переповнений лікарні, "переполох" з вакцинацією і кілометрові черги: як виживають українці в "червоних" зонах

Як раніше повідомляв Знай.ua І "Швидкій" потрібна допомога: у Харкові медикам довелося викликати поліцію, щоб заспокоїти п'яного пацієнта

Також Знай.ua писав: Поліція розбирається з новим завданням: у Рівненській області діти потрапили до лікарні з алкогольним отруєнням.