Черговий осінній тиждень плавно добігає кінця і готує українцям фінальні випробування перед зимою.

Не встигли ми озирнутися, як вже закінчується жовтень і на підході нависає грізний листопад зі своїми морозами і дощами. Хоча ще недавно, у четвер, 21 жовтня 2021 року, ми відчували значне підвищення температури повітря, порівняно з попередніми днями — бо стало тепліше до +20℃.

Прогноз погоди, фото: Знай.ua
Прогноз погоди, фото: Знай.ua

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на понеділок.

"Понеділок-вівторок утримають статус-кво домашніх теплих штанів з начосом буде дуже холодна погода, вночі до "мінусів". А ось з середини наступного тижня температура повітря почне підвищуватися, спочатку із західних областей, а до кінця тижня всю Україну огорне м'яка тепла атмосфера з температурою повітря +12 +16 градусів, місцями до +18 градусів", - пише вона.

Погода в Україні, фото: Знай.ua
Погода в Україні, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У понеділок, 25 жовтня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +7℃ ...+13℃ вдень і -3℃ ...+5℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям Чернігівської, Сумської та Київської областей, тепліше — в Ужгороді. Вітер на рівні 3-8 метрів в секунду. Температура повітря в Києві буде близько +7℃ ...+9℃ вдень, вночі +0℃ ...-2℃.

Прогноз погоди на 25 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 25 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, "Солодкий літній сон": Наталка Діденко зробила прогноз на тиждень, а також заговорила про лісові пожежі

Як повідомляв Знай.ua, осінь готує українцям неприємний сюрприз вже скоро - привіт, дощі та сніг

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання