Колишній глава українського уряду Володимир Гройсман - не найбідніший в країні громадянин. Всі його офіційні доходи за останні кілька років можна мало кого цікавлять, адже цифри є в публічному доступі на різних державних порталах, де можна і ознайомитися зі кошторисами.

Однак в таких випадках, перші особи країни, хоч і навіть з приставкою "екс" частенько потрапляють в зону інтересу громадян, людям просто цікаво, як починався шлях "слуги народу", якщо можна так сказати, до тих самих "великих грошей".

Володимир Гройсман розповів у програмі "ЖВЛ" про свою першу роботу і як він навчився швидко заробляти гроші.

"Ми жили вшістьох в двокімнатній квартирі, моя бабуся, дідусь, мама, тато, брат і я. різні були часи, був і час в достатку, але були і часи невизначеності, я це пам'ятаю, коли якийсь час у батька і роботи не було",-сказав Гройсман.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Ще в дитинстві Гройсман хотів незалежності, тому коли йому було 14 років, батько оформив його слюсарем в кооператив.

"Я був слюсарем, там було чотири дорослих людини, з якими я працював. Ніхто не робив мені поблажок, іноді і наганяй теж давали, щоб не розслаблявся", - поділився політик.

Коли виповнилося 17 років, батько Володимира покликав його на посаду комерційного директора ринку.

Скрін, Facebook Гройсман
Скрін, Facebook Гройсман

"Кажу: "Тато, ну де я, а де директор ринку". Я тихенько дивився чим займаються юристи, бухгалтера. У 1995 році, коли мені було 18 років, я пішов і зареєструвався підприємцем і ми почали торгувати продуктами харчування, привозити їх з-за кордону, поширювати їх", – розповів Володимир Гройсман.

Все це відбувалося в бурхливих 90-х роках, Гройсман швидко навчився заробляти великі гроші, поки однолітки ще бігали на дискотеки.

Раніше повідомляли, Гройсман анонсував мегакорупційну угоду з газом.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Гройсман попередив про небезпеку: "Російський хижак вже наступає на ЄС".

Знай.uа писав, експрем'єр-міністр Володимир Гройсман похвалився Вінницею після перемоги: "Комфорт на першому місці".