Жителя Бердянська в Запорізькій області оштрафували за тюнінг автомобіля, повідомляє місцева патрульна поліція.

Як повідомляють правоохоронці, 22-річний автомобіліст розмістив на своїй машині марки ВАЗ-2106 напис «Police of Berdyansk». За це його затримали та оштрафували, оскільки напис є незаконним використанням найменування поліції.

За словами водія, він не знав про таку статтю. Тепер з нього стягнуть від 17 тисяч гривень до 34 тисяч гривень.

"Ви серйозно? Покажіть нормативку, яка відносить такі написи до дизайну поліцейських авто!", "Як цей напис пов'язаний з Національною поліцією України? Ок. іноземною мовою написано слово "поліція«, але як, поясніть, в даному випадку використано найменування,»Національної поліції України"? Або даний випадок можна трактувати так, як похідне від назви"Національна поліція України". Тоді, напевно, і слово "України" можна так само трактували, чи ні?» ,- цікавляться громадяни в коментарях під повідомленням.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всім, хто обурений діями поліції і захищає ідіота на шістці. А якщо я на своєму будинку повішу табличку з написом:" Приймальня міського голови "або " Прокуратура", це теж буде правомірно?",- обурюються інші.

Знай.uа нагадує Штраф в 30-50 тисяч і суд: що загрожує українцям без Covid-сертифіката в транспорті

Як раніше повідомляв Знай.uа Даремно штрафують далекобійників і беруть хабарі: які покарання чекають на нечесних дорожніх інспекторів

Також Знай.uа писав: В Україні запрацювали нові правила транспортних перевезень: без сертифіката не пустять