З міста Маріуполь прилетіли дуже тривожні новини. Справа в тому, що в місцевих центрах вакцинації зросла вдвічі кількість бажаючих зробити собі щеплення. Передумовою цього стало введення "червоної" зони в Донецькій області. На фоні тривожних повідомлень на місцях почалася тиснява, як за безкоштовними пиріжками.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також красномовним кадрам з місця подій, які вже доступні в мережі YouTube.

У Маріуполі працюють чотири центри масової вакцинації від коронавірусу covid-19. Туди перевели співробітників кабінетів щеплень центрів первинної медико-санітарної допомоги, щоб люди, які прийшли на вакцинацію і ті, хто прийшли до лікаря із захворюванням, не перебували в одному приміщенні.

Ковід-сертифікати, скріншот: YouTube
Ковід-сертифікати, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Через велику кількість бажаючих щепитися, роботу цих центрів продовжили. Медики тепер роблять щеплення в дві зміни з ранку до вечора. Втім, черги все одно досягають кількох сотень людей.

Також варто нагадати нашим читачам, що Надію Савченко та її сестру зупинили в аеропорту "Бориспіль". У них виявили підроблені сертифікати про вакцинацію. Прикордонники аеропорту перевірили сертифікати і з'ясували, що в базі таких документів немає.

Раніше повідомляли, "Покажіть оригінал": Надя Савченко пояснила на камеру, чому "підробила" ковід-сертифікати.

Як повідомляв Знай.uа, українцям знову світять масові скорочення через локдауну: хто може втратити роботу.

Знай.uа писав, Україну залишили в "зеленій" зоні ЄС: коли можуть закрити кордони для заробітчан і туристів.