Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" в основному викладають різні фотографії і відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Зараз ситуація стосується супермаркету "Копійка" в Одесі, в якому раніше вже відбувалися неприємні ситуації. Наприклад, якось покупець там відкрив упаковку арахісу "Smart Snack" і виявив там недопалок.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Українці побачили в упаковці з хлібом неприємну знахідку.

"Шматки незрозумілої тканини або вовни в хлібі. Магазин #Копійка на вул. Ільфа і Петрова, 39. Поїли хліба. #Одеса", - йдеться в публікації.

Частина користувачів в коментарях вирішили пожартувати на тему того, що хлібець потребує тепла під час нинішніх холодів. А хтось і зовсім заявив, що це ніяка не тканина, а справжнісінька цвіль.

Хліб, фото: Telegram
Хліб, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Хліб, фото: Telegram
Хліб, фото: Telegram

"Щоб не замерз", "Це зимовий, утеплений: 3", "Цвіль", "Чорна цвіль", - пишуть користувачі під публікацією. Однак реакція співробітників цього супермаркету на даний момент відсутня.

Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")
Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")

Нагадаємо, в популярному супермаркеті продають цукор з мухами: "Також люблять солоденьке". Знахідка не сильно здивувала коментаторів, адже вони вже звикли до подібних "сюрпризів"

Як повідомляв "Знай.ua", замість маку з вишнею - хліб з діркою від бублика: покупець показав, як "скуповують" з начинкою у випічці

Знай.ua писав, мухи наїлися кондитерки замість українців і залишилися "відпочивати" на тістечок: яка гидота