Зовсім недавно в українській частині TikTok з'явився тренд, в ході якого школярі масово викладають відео і співають приспів пісні "Батько наш Бандера".

Це відбувається і на перервах, і в туалетах, і навіть на уроках. Частина учнів одного київського освітнього закладу пішли далі і намагалися "перевиховати" вчительку, переслідуючи її всюди з цією піснею. Вони заходили в клас з цією піснею і всюди починали її виконувати, бачачи її на очах.

Школярі співають пісню, кадр з відео
Школярі співають пісню, кадр з відео

Тепер ця пісня дісталася до Верховної Ради України. Народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко на своїй офіційній сторінці в Telegram опублікував відео виконання пісні "Батько наш Бандера" з іншими нардепами.

"Той момент, коли вірусний флешмоб зі стін школи прийшов до Верховної Ради", - написав він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Можна помітити, що до нього приєднався Микола Княжицький, Володимир Ар'єв, Володимир В'ятрович та інші.

Олексій Гончаренко
Олексій Гончаренко

"А Порошенка з Геращенком знімають?", "Скабєєву сьогодні порве на шматки", "ЄС повним складом їде на Донбас?", "Ми за Україну будемо воювати, тому що ніхто з присутніх на відео ще не воював", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Путін "привітав" українців з Днем УПА, ще й Олега Газманова та Миколи Расторгуєва: "Батько наш Бандера"

Як повідомляв Знай.ua, в українському Tik Tok - новий тренд, учні масово роблять це в школах: "Батько наш Бандера"

Також Знай.ua писав, Лариса Ніцой у День козацтва розповіла про найдобрішу школу в Україні: "Моляться за героїв"