Один з найбільших українських операторів пасажирських залізничних перевізників, а точніше єдиний - компанія "Укрзалізниця" продовжує робити нерви своїм клієнтам. Навіть в самому пристойному рухомому складі у всій країні - поїздів класу "Інтерсіті" завелися домашні тварини.

А тварини ці не прості, а вусаті. Так, в поїздах, які пересуваються на маршруті Київ - Одеса, завелися таргани.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Таргани в "Итнерсити", фото: Telegram
Таргани в "Итнерсити", фото: Telegram

Таргани в "Итнерсити", фото: Telegram
Таргани в "Итнерсити", фото: Telegram

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Інтресіті Київ - Одеса кишить тарганами. # Укрзалізниця як завжди радує чистими поїздами зі своїми домашніми вихованцями.", - пишуть автори публікації.

Тепер українці, які пройшли всі "кола" карантинних випробувань повинні їздити ось в таких заражених тарганами вагонах. Автори публікації для доказу своїх заяв додали кілька знімків з цими вусатими гостями.

Раніше повідомляли, сертифікат вакцинації або викликають поліцію: в Укрзалізниці розповіли, що загрожує порушникам карантину.

Як повідомляв Знай.uа, українцям продають зубні щітки за "божевільною" знижкою в 775 гривень: пропозиція, від якої ти точно відмовишся.

Знай.uа писав, Старий вагон "Укрзалізниці" влаштував брудний душ для пасажирів: "Замироточив".