У Канаді ведмідь забрався в будинок Шона Редді і влаштував там погром. Тварина з'їла всі пластівці і розбила комп'ютер.
Про це повідомляє видання UPI.
Канадець Шона Редді розповів, що пізно ввечері він почув, як гавкають дві його собаки. Господар будинку вийшов у двір перевірити обстановку і побачив, що вихованці загнали ведмедя в кут гаража. Чоловік вирішив відвести своїх собак у безпечне місце, а коли повернувся, то ведмедя не виявив.

Ведмідь, фото UPI
Ведмідь, фото UPI

Редді вирішив, що ведмідь втік у гущавину, але помилився. Виявилося, що звір виламав вікна і пробрався в кімнату сина чоловіка і підійшов до комп'ютера, намагаючись його розбити. Чоловік забарикадувався в надії, що клишоногий вилізе назад тим же шляхом. На щастя так і сталося, але все ж ведмідь трохи наробив безладу в будинку канадця.

Ведмідь, фото UPI
Ведмідь, фото UPI

Як зазначає канадець Шон Редді ведмідь завдав його будинку мінімальний збиток. Лісовий житель всього лише розбив монітор і з'їв трохи солодких пластівців.

Нагадавши, що нацкорпус буде звільняти ведмедя з Червоної книги, замкненого в пивоварні. Мер Кремінної Володимир Струк на своїй пивоварні утримує бурого ведмедя, який знаходиться в Червоній книзі України.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також Знай.ua повідомляв, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності.