У середу, 20 жовтня, погода принесе українцям трохи зігріваючого тепла перед заморозками. Температура повітря трохи підвищиться - максимум до +18 градусів, але вночі мінусова. Синоптики попередили про сильні пориви вітру, місцями навіть штормові.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +13 до +18 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до +6 градусів.

У центральних областях температура вдень від +10 до +16 градусів, вночі – від -2 до +2 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +8 до +14 градусів, а вночі – від -3 до +3.

У східних регіонах – вдень від +8 до +14, вночі – від -1 до +2. На півдні температура повітря - від +13 до +16 градусів вдень, нічна – до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Погода на 20 жовтня, фото Укргідрометцентр
Погода на 20 жовтня, фото Укргідрометцентр

"До нас йде потепління! 20-го жовтня, у більшості областей України вулиці наповняться щасливими людьми, які грітимуться при температурі повітря +12 +16 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 20 жовтня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого апостола Фоми. Починаються холодні вітри: "Одягай теплу сукню з Фоми". До цього дня виявлялися надлишки хлібних запасів: "Фома ломить засіки, все бери задарма". Якщо перший сніг випаде сухий на Фому, літо хорошим буде, а якщо в цей день немає вітру, можна чекати швидкого похолодання.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження