Щеня на ім'я Семпсон прославився завдяки одній своїй особливості, яку новий господар виявив випадково. Історію пса розповіли у виданні Рeople.

"Коли власник Семпсона знайшов його, він страждав від недоїдання і отримав пошкодження мозку через погане поводження. Тепер він живе повноцінним, здоровим життям - з однією чарівною примхою!», - розповіли у виданні.

На відео - молодий пес, який раз у раз перекидається через голову. Здається, що він ніколи не припинить цим займатися.

"Я хочу його! Як посмів хто-небудь бути з ним поганим! Так шкода!!!!", "Ця собака така мила, але мені цікаво, чи він коли-небудь перестане робити сальто", "Це мило, але я не знаю, чи подобається йому робити це знову і знову", "Так! Мені цікаво те ж саме. Чи може він взагалі пересуватися? Бідна дитина. Я дійсно ненавиджу деяких людей", - дивуються читачі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Багато хто переживає, що тварина приречена на вічні перекиди через пошкодження нервової системи.

"Він взагалі може нормально ходити?", "Він коли-небудь перестане робити сальто?", "Не впевнений, що він буде такий щасливий, якщо ніколи не зупиниться. Бідний малюк. Його ноги, ймовірно, видаватимуть", - хвилюються коментатори.

Нагадаємо, обіцяли машину на ходу, приїхало незрозуміло що: як захиститися від шахрайства при покупці автомобіля в Інтернеті

Як повідомляв " Знай.uа", в дитячому магазині Харкова виявили іграшки "російського спецназу": "З ким 7 років йде війна?"

Знай.ua писав, в Україні з'явився "чемпіон" з п'яної їзди, ловлять вже втретє за рік: "Небезпечний для суспільства"