У Сумській області в одному з селищ вирішили оригінально заробити на утримання краєзнавчого музею – там всім бажаючим продають консерви з «повітрям Батьківщини». Про це стало відомо з повідомлення місцевого жителя, активіста Романа Голуба в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, жителі села Верхня Сироватка почали закручувати консервні банки з повітрям і продавати їх в якості сувеніра.

Одна така баночка з "ароматами Батьківщини" обійдеться в 40 гривень. На самій банці вказано навіть термін придатності консерви - до 2222 року. Такий незвичайний подарунок пропонують підносити родичам, які живуть далеко від малої батьківщини.

Всі кошти, виручені від продажу консервованого повітря, пустять на розвиток музейної кімнати Vерижиця в громаді Верхня Сироватка.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Розумні люди розуміють, що це не бізнес, а піар-хід, для популяризації історії та розвитку музейної справи в рідному селі», - написав під повідомленням Роман.

«У нас народ супер!!!! Почуття гумору на висоті», - додають зі схваленням в коментарях.

Раніше ми писали про те, що українці обурилися правилами оплати проїзду в тролейбусах: "нехай краще кондуктор на півас натирить"

Нагадаємо, що старі "Запорожці" перетворили на елітні авто: валялися непотрібні просто посеред лісу, кадри "тюнінгу"

Як повідомляв Знай.uа, в Україні з'явився Тарас Шевченко крутіше: "зніміть з мене кожух"

Також портал Знай.uа писав, що жінка віддала 6 тисяч за навчання сина, але в коледж він ходити не став, відправляють до суду: не повернули навіть половину суми