Про це вона розповіла у своєму блозі.

«Усіх нас вчили в дитячому саду, в школі і батьки: «заспокойся, не кричи, не треба істерики та будь ввічливим». Загалом, це правильно – навіщо нам виявляти негативні почуття, коли ми можемо бути спокійними, ввічливими і зручними?», - зазначила Розалія Романова.

За словами екстрасенса, такі якості потрібні у відносинах чоловіка і дружини, мами і дитини, причому в тому числі і батьків з дорослими дітьми. Але, як зазначила Розалія, в таких відносинах завжди є невдоволення і невисловлені образи.

«І ми про це мовчимо, ми не хочемо засмучувати близьких, не хочемо ганьбитися перед чужими і говорити про агресивні думки і почуття. Але насправді злість і агресія – це нормально і «виживательно», - підкреслила Розалія Романова.

Як зазначила екстрасенс, злість і агресія – це нормальна реакція на подразник, яка дозволяє не тримати в собі негативні емоції. Розалія привела в приклад розпечену пательню: якщо ми будемо тримати на ній руку, ніяк не відреагувавши, то від руки нічого не залишиться і точно такий же принцип з емоціями і відносинами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

«Треба щось з цією злістю зробити і якось її контейнерувати і відправити в цьому контейнері подалі від себе», - сказала Розалія Романова.

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».