Про це вона розповіла у своєму блозі.

«Цифра 1 – це активність, перші кроки, а перші кроки вони найчастіше несміливі, все те, що пов'язано з планами і мріями. Перша чакра, яка пов'язана з землею, червоного кольору», - зазначила Розалія Романова.

За словами екстрасенса, цифра 1 відповідає за чоловічу енергію і чоловік народжується з цифрою 1, тому що вона відповідає за чоловіче начало: народжуючись чоловіком, людина вже має в карті народження одиницю.

«У тих людей, які народилися в 1990-х роках, обов'язково цифра 1 є, тому що тисячний рік дає нам енергію і можливість активно рухатися по життю. Навіть якщо у вас всього лише одна одиниця у даті народження, то цього достатньо, щоб бути активними і поділитися цією енергією з близькими», - підкреслила Розалія Романова.

На думку екстрасенса, люди, які мають у своїй даті народження хоч одну цифру 1, наділені життєвою енергією і мотивацією, якої навіть вистачить на те, щоб поділитися з іншими людьми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог показала розклад карт таро на президента.

Також Знай.ua публікував слова Розалії: З усіх космічних тіл на нас найбільше впливає Місяць.