У Росії, в Жовтневому міському окрузі Пермського краю, підліток відкрив стрілянину в школі. Про це повідомляє місцева поліція.

За даними правоохоронців, стрілянина сталася рано вранці, перед початком уроків-близько 8: 00. Учень шостого класу прийшов до навчального закладу, маючи при собі вогнепальну зброю. Хлопчик зробив два постріли - в стелю і в стіну.

У МВС офіційно заявляють, що постраждалих немає, хоча учні школи заявляють в соцмережах, що один з присутніх хлопчиків отримав поранення ноги.

У співтоваристві "Підслухано з-Сарс Жовтневий Пермський край «в соцмережі "Вконтакте" стверджують, що стрілка зупинила директор школи - вона почула шум у коридорі, вийшла з кабінету і упросила дитину зайти до неї.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Після затримання 12-річний хлопчик зізнався, що приніс до школи зброю, щоб поквитатися з однією конкретною дівчинкою - та нібито сильно його ображала.

Скрін, телеграм
Скрін, телеграм

У поліції встановлюють, де дитина могла взяти зброю. Місцеві ЗМІ пишуть, що батько хлопчика працює охоронцем – зброю син вкрав у нього.

Пізніше ЗМІ назвали і ім'я підлітка - ним нібито виявився 12-річний Діма Губарєв. Раніше в його поведінці нічого насторожує не помічали.

Нагадаємо, 15-річний хуліган з пістолетом побив студентів, віднявши 600 гривень: відправив мамі, і тут як почалося

Як повідомляв " Знай.ua", озброєний чоловік увірвався в школу і влаштував стрілянину: є постраждалі

Знай.ua писав, на лікування Пермського стрілка кинули величезні гроші: два мільйони тільки за один день