https://grosi.znaj.ua/404171-vidkrite-nebo-do-yevropi-pidvishchennya-pensiy-ta-kompensaciya-vid-derzhavi-u-25-denis-shmigal-pro-golovni-zakoni-oseni

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів на своїй сторінці у Facebook, якими досягненнями багата для країни осінь 2021 року.

По-перше, у жовтні в Києві відбувся 23-й Саміт «Україна-ЄС». Це історична подія, оскільки в результаті було укладено угоду про Спільний авіаційний простір. Очікується, що «Відкрите небо» має знизити вартість перельотів та відкриє нові напрямки для українців.

Очікується, що з 1 січня наступного року підвищиться мінімальна пенсія рідним загиблих в АТО/ООС, яка становитиме не менше ніж 7800 грн кожному з непрацездатних батьків, дружині (чоловіку) захисників.

Денис Шмигаль, фото: Telegram
Денис Шмигаль, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

https://sport.znaj.ua/404160-mamu-kuzmi-skryabina-pozbavili-milyoniv-pislya-zagibeli-sina-andriy-spivav-za-vsih

На Youtube-каналі Ростислава Калацінського (Rostyslove Production) продовжують з'являтися фрагменти великого інтерв'ю з мамою покійного лідера "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Жінка до цього розповідала про скандал з колишніми учасниками цієї групи через 150 тисяч доларів і проблеми з авторськими правами. А зараз вона торкнулася проблеми з власником Moon Records Андрієм Пасічником, який заявляє про мільйонні виплати дружині Кузьми Світлані Бабійчук.

Ольга Кузьменко, скріншот: Youtube
Ольга Кузьменко, скріншот: Youtube

https://sport.znaj.ua/404144-kolishnya-zelenskogo-yuliya-mendel-vlilasya-v-gru-v-kalmara-istoriya-pro-nevdah

Юлія Мендель анонсувала випуск, в якому вона обговорить популярний серіал.

Це історія про невдах. Як цей невдаха битися. Як цей невдаха програвати", - так описавши свій серіал автор і режисер Гван Дон Хьок в ексклюзивному інтерв'ю CNN. Чому ж тоді цей серіал б'є рекорди за переглядами в світі? Що такого бачать люди в цьому фільмі, не можуть відірватися від перегляду? Завтра. У програмі»реальна політика з Євгеном Кисельовим". О 22: 00 , - повідомила вона своїм фоловерам в Instagram.

https://grosi.znaj.ua/404123-ukrajinci-zmozhut-znyati-maski-u-moz-nazvali-yedinu-umovu

За словами глави МОЗ Віктора Ляшка для скасування маскового режиму необхідно вакцинувати від коронавірусу як мінімум 70-80% населення. Про це міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив в програмі "Суботнє інтерв'ю" на "Радіо Свобода".

Віктор Ляшко, кадр з відео
Віктор Ляшко, кадр з відео

https://grosi.znaj.ua/404146-ukrajinciv-ochikuye-masshtabne-podorozhchannya-sigaret-po-70-griven-za-pachku

В Україні очікується серйозне подорожчання сигарет.

Зростання ціни пов'язане зі зростанням акцизів, які щороку вони підвищуються на двадцять відсотків. Це передбачає прийнятий закон України. Таке зростання цін-зобов'язання України перед Євросоюзом в рамках підписаної угоди про асоціацію з ЄС.