Поки за вікнами українців триває сіра Жовтнева метушня, а школярі готується до перших канікул у навчальному році, на Закарпатті деякі діти не хочуть сидіти вдома без діла. Справа в тому, що в місті Свалява (Мукачівський район) є прекрасна молода Вчителька Катерина Бігар, про яку навіть знімають сюжети українські телеканали.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Global Teacher Prize Ukraine в мережі Facebook.

"Ми дуже любимо нашу вчительку. Вона сучасна! Катерина Бігар - найкраща педагогиня - ровесниця Незалежності за версією Global Teacher Prize Ukraine та AIESEC Ukraine. Громадське Закарпаття підготувало сюжет про супергероїню зі Сваляви. Про навчання особистостей, які не боятимуться проявити себе в майбутньому - в сюжеті.", - повідомляють автори публікації.

Катерина Бігар, скріншот: Facebook
Катерина Бігар, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Катерина Бігар, скріншот: Facebook
Катерина Бігар, скріншот: Facebook

Українці почали активно захоплюватися роботою Катерини: "Розумничка", "Класно, коли цінують і підтримують. На жаль, не в кожній школі молодим фахівцям дають розвиватися. Дуже рада за Катерину, так тримати!".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, дівчинка довгі місяці підкидала воші школярам, діти зрозуміли не відразу: "Розчесала волосся виделкою і....".

Як повідомляв Знай.uа, канікули в українських школах можуть продовжити на три-чотири тижні.

Знай.uа писав, Лариса Ніцой у День козацтва розповіла про найдобрішу школу в Україні: "Моляться за героїв".