Зараз ми розберемо п'ять головних говорять ознак про процвітання людей, які проживають в конкретної квартири або будинку.

Перше, на що слід звернути увагу, вдих в житло — майстри китайської метафізики в основному спеціалізуються на обчисленні правильного розташування входу, використовуючи при цьому різні формули. Порадами ділиться журналіст і засновниця власного унікального напрямку "Таємний феншуй" Маша Мамонова.

Жінка знайшла в квартирі удава, кадр з відео
Жінка знайшла в квартирі удава, кадр з відео

Вся людська енергія спочатку надходить у вигляді їжі через рот, будинок же притягує цю енергію, як ви вже здогадалися, через вхідні двері. Тому ганок краще не розташовувати з бічним підходом, ускладнюючи потоки "харчування" і зменшуючи фінансові можливості мешканців.

Далі звертаємо увагу на вільний коридор перед вхідними дверима, бо якщо він завалений всілякими речами — це говорить лише про ознаку бідності і всілякі проблеми в житті людей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Будинок для успішних людей завжди вільний і освітлений, без величезних гір речей і взуття. Це, як відомо, зовсім не заважає сприятливим потокам ци проходити крізь і знаходити "одержувачів".

Квартира в Суорселе, фото: Svt Nyheter  
Квартира в Суорселе, фото: Svt Nyheter  

Третій пункт - правильна чотирикутна форма квартири або будинку. У житті мешканців цих будівель присутня стабільність і гармонія, розділяючи будинок на вісім рівних секторів і втрачаючи один з них — можна залучити появу проблем і нестачі здоров'я для досягнення наступних успіхів.

Передостаннє, про що потрібно задуматися, це хороше освітлення у вітальні і на кухні, щоб забезпечити себе активною енергією радості, світла і любові. Бо всі ми знаємо, що ці місця є головними, де діляться новинами за день і планами на майбутнє.

І наостанок поговоримо про чистоту, якою і відрізняються багаті, процвітаючі житла. Чистий посуд, свіжий запах і порядок привертають фінансове благополуччя. І мова йде не про мільйони і мільярди, а про звичайне існування без кредитів і з можливістю відкладати кошти.

Квартири, скріншот: YouTube
Квартири, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Павло Дуров похвалився 70 млн нових користувачів Telegram після збою Facebook: "На світлові роки випереджає конкурентів"

Як повідомляв "Знай.ua", одружитися на бабусі або втекти через паркан: найпопулярніші способи "відкосити" від армії

Знай.ua писав, основні правила дресирування кішок: навчіть домашнього улюбленця виконувати команди