Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів простим громадянам про те, що сталося в економіці протягом минулого тижня.
Спочатку він зазначив, що з Європейським Союзом було укладено цілих 5 "безвізів", пройшло 100 днів ринку землі, а ще чиновник нагадав про іпотечне кредитування, програму зрошення земель і макроекономічної стабільності.

Денис Шмигаль, фото: Telegram
Денис Шмигаль, фото: Telegram

Шмигаль виділив підписання Угоди" про відкрите небо", як ще один"безвіз". Це дозволить створити велику конкуренцію на ринку авіаперевезень в нашій країні, а ще посприяє здешевленню квитків.

"Обговорили готовність до "енергетичного безвізу". Йдеться про приєднання до європейської енергомережі та остаточної енергонезалежності від Росії. Економічний ефект від такого приєднання, за підрахунками Світового банку, може становити 1,5 млрд доларів щорічно", - додав він.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

А ще жити краще стане після підписання інших "безвізів" - митного, промислового і цифрового, які нададуть мільярди доларів виграшу для нашого бізнесу і держави.
Ринок землі через 100 днів пропонує продаж одного га землі за приблизні 44 тисячі гривень, тоді як загальна площа таких ділянок — 70 тис.гектарів.

Нагадаємо, Європа відкрила небо українцям: чи додаватися нові маршрути і скільки будуть коштує авіаквитки

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", експерти пророкують чергове підвищення комуналки: в яких містах найбільше "обдирало"

Знай.ua писав, отрута замість повітря: якість палива на українських АЗС візьмуть під жорсткий контроль