Смачний рецепт перлової каші з грибами і м'ясом. Відеорецепт з'явився на ютуб-каналі готуємо з любов'ю.

Перлова каша вважається однією з найбільш корисних круп на світі. Незважаючи на її дешевизну, в її складі безліч корисних речовин і вітамінів. Одне з них - амінокислота лізин, яка є матеріалом для будівництва білка.

Пропонуємо приготувати її з м'ясом і грибами, щоб заповнити денний раціон корисних речовин. Для цього вам знадобиться.

  • 1 стакан перлової каші (200 гр);
  • 400 гр м'яса;
  • 200 гр грибів;
  • 1 цибулина;
  • 100 гр зеленого горошку;
  • 1 морква;
  • Сіль, перець за смаком.

Алгоритм приготування.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський порахує українців разом з Apple: "Стане другою країною в світі"

Ольга Сумська не запросила сестру Наталію на день народження матері: "Розставити всі крапки"

Вийшла заміж двічі, став батьком і перемогла рак: що змінилося в життях зірок "Величного століття" за 10 років

Фіналіст "Холостячки" спалився Гриші Решетнику, що вже переїхав до Злати Огнєвіч: "Тримайся в подробицях"

Показати ще
  1. Перловку заливаємо водою і залишаємо приблизно на вісім-дванадцять годин.
  2. Зливаємо воду засипаємо в каструлю і заливаємо водою в 1 до 4. Чекаємо кипіння і після цього варимо протягом сорока хвилин.
  3. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і обсмажуємо на розпеченій сковороді до рум'яності. Після цього солимо і додаємо перець, після чого заливаємо водою. Закриваємо кришкою і тушкуємо до повного випаровування води.
  4. На іншій сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо терту моркву і гриби. Все це перчимо і солимо. Після цього додаємо зелений горох і прогріваємо протягом однієї хвилини.
  5. Засипаємо перловку до обсмаженого м'яса і перемішуємо.
  6. Додаємо вміст іншої каструлі і все перемішуємо.
  7. Вимикаємо вогонь і наполягаємо приблизно півгодини, щоб крупа розкрила весь свій смак.

Нагадавши, Неймовірний маринад для помідорів з горілкою: незвичайний смак закуски на зиму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Рецепт домашньої консервації помідорів на зиму: підійде для тих, кому не можна оцет.

Також Знай.ua писав, що після цього рецепта ви забудете про супермаркети: аджика з хріном додасть перчинки будь-якого столу.