Спробуйте приготувати домашню аджику з хріном. Про це повідомляє телеграм-портал домашня консервація: варення, заготовки.

Вже щосили почався дачний сезон і незабаром городники будуть збирати свій урожай. Але, як правило, українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.

аджика, скріншот з відео
аджика, скріншот з відео

Пропонуємо відмінний і швидкий рецепт домашньої аджики з хріном, який дозволяє зробити відмінний рецепт популярного соусу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інгредієнт.

  • сіль - 170 грам;
  • помідори зелені-5 кг;
  • часник гострий-210 грам;
  • хрін свіжий - 190 грам;
  • перець червоний гострий-6 штук;
  • масло рослинне - 1 ложка.

Алгоритм приготування

  1. Промити всі овочі, а потім видаліть з томатів шкірку. Перчик очистіть від дрібних насіння і перегородок. Часник і хрін також очистіть, а потім промийте в чистій воді.
  2. Підготовлені овочі наріжте невеликими кубиками, щоб їх було зручніше подрібнити. Шматочки овочів відправте в чашу для блендера, а потім подрібнюють до однорідного стану.
  3. Готові інгредієнти перемішайте, тим самим отримуючи соус.

Нагадаємо, огірочки на салат і заготовити на зиму: як правильно поливати овоч, щоб урожай здивував всіх. Правила успішного вирощування огірків

Як повідомляв портал Знай.ua, цибуля в суп і під сальце: як врятувати урожай від гнилі за допомогою сірників. Як за допомогою сірників уберегти цибулю від хвороб і гнилі

Також Знай.ua писав, черви будуть тікати з малини як ошпарені: диво-засіб для порятунку ягід