Всесвітньо відома компанія Ford, яка випускає оригінальні авто оновила свою легендарну і вже культову серію Focus, яка надійде в продаж в 2022 році. Європейський підрозділ Ford показав модернізований Focus четвертого покоління.

Хетчбек і універсал отримали візуальні і технічні зміни, зокрема нову автоматичну трансмісію з подвійним зчепленням і "м'яку" гібридну систему.

Про це стало відомо завдяки повідомленням офіційних представників компанії Ford.

Ford Focus 2022, фото: ford.com
Ford Focus 2022, фото: ford.com

Ford Focus нового модельного року має помітні зміни в обробці лицьової частини. Передні фари тепер повністю світлодіодні вже в базовому виконанні моделі, а в списку опцій доступна адаптивна оптика. Різницю в дизайні виконання Titanium, ST-Line і Active зробили більш помітною, але ST-Line зовні майже не відрізняється від ST.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У моторній лінійці нового Focus є 1-літрові мотори серії EcoBoost, з 48-вольтовою електричною надбудовою або без, півторалітрові дизелі EcoBlue, а також 2,3-літровий EcoBoost для версій St.

Ford Focus 2022, фото: ford.com
Ford Focus 2022, фото: ford.com

Бензинові мотори мають віддачу в 100, 125 і 155 кінських сил, дизелі генерують 95 або 120 сил. Найпотужніший мотор для спортивних хетчбеків і універсалів ST має віддачу в 280 кінських сил. Коробки передач: 6МКП, 7АКП і 8АКП для потужного дизельного мотора.

Разом з базовими моделями оновився і спортивний Focus St. Йому, крім іншого, дістався новий зелений відтінок кузова Mean Green, такий же, як в останніх Fiesta ST і Puma ST, а також нові спортивні крісла від Ford Performance.

Раніше повідомляли, із Запорожця зліпили ефектний пікап: як виглядає "диво-монстр" від ЗАЗ.

Як повідомляв Знай.uа, ключ і дроти вже не в моді: топ-5 хитропридуманих способів завести авто.

Знай.uа писав, не тільки "Запорожець": ЗАЗ відновив виробництво "невбиваних" машин, всі характеристики.