У Києві місцеві жителі поскаржилися на водія автобуса, який влаштував собі перекур просто за кермом.
Відповідні кадри з'явилися в "Київ Оперативний".
Так, у Києві водій автобуса № 69 обурив пасажирів. Чоловік перетворив автобус на курилку, він просто під час маршруту дістав цигарку і почав курити в салоні.

У Києві водій автобуса курив у салоні, скріншот
У Києві водій автобуса курив у салоні, скріншот

Це не сподобалося пасажирам громадського транспорту, адже дим від сигарети розносився по салону і було важко дихати. Щоб провчити водія-курця, очевидці зняли його на відео і виклали в мережу.

Після розголосу в КП "Київпастранс" відреагували на інцидент. Фахівцям компанії вдалося встановити, що автобус відноситься до маршруту № 69, який їздить по Борщагівці, Відрадному і Солом'янці. Водія, який курив за кермом, в результаті ідентифікували і звільнили.

У Києві водій автобуса курив у салоні, скріншот
У Києві водій автобуса курив у салоні, скріншот

Відзначимо, що ще в кінці липня столична влада розробила новий договір для київських перевізників, в який, зокрема, входить пункт, що забороняє водіям курити в салоні.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні хочуть підвищити вартість проїзду в громадському транспорті: обговорюють тарифи до 25 грн. Скільки коштуватиме проїзд

Раніше Знай писав, оштрафували на 10 тисяч гривень і звільнили з роботи: маршрутника суворо покарали за скривдженого пенсіонера водій маршрутки, який вдарив пенсіонера дверима по голові, поніс покарання

Як повідомляв портал "Знай.ua", кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні.