Вісім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 15 жовтня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти досі ігнорують режим повного і всеосяжного припинення вогню, обстрілюючи позиції наших воїнів і провокуючи на стрільбу у відповідь.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Використовують вони при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння при обстрілі біля населених пунктів Новозванівка, Золоте-4, Авдіївка, Новотошківське, Красногорівка і Лебедиське. Міномети калібру 82 мм і 120 мм, стрілецька зброя, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети, станкові протитанкові гранатомети — це все, що вони використовують.

"В результаті ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров'я-задовільний. На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться в повідомленні. ООС

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Станом на сьогоднішній ранок, порушень з боку збройних формувань РФ ще не було зафіксовано. Воїни ЗСУ виконують свої завдання і повністю контролюють ситуацію на Донбасі.

Нагадаємо, путінські окупанти підстрелили воїна ЗСУ на Донбасі, лікарі кожною краплею поту борються за його життя: "Разом до перемоги"

Як повідомляв "Знай.ua", путінські бойовики "підійшли" до багатьох міст на Донбасі: обстріли не припиняються, воїн ЗСУ поїхав з пораненням

Знай.ua писав, путінські окупанти освирепіли на Донбасі: почалися обстріли з повітря, воїни ЗСУ з пораненнями в лікарні