Найімовірніше, в 2021 році вже варто задуматися над тим, коли ж може закінчитися прісна вода після всього того, що людству довелося "пропустити" через себе.

Відомо, що зараз однією з головних глобальних світових проблем, які не є новиною для мільйонів громадян, є саме дефіцит водних ресурсів. Однак це не заважає решті населення залишатися в невіданні і навіть не намагатися вирішити цю ситуацію.

Вода з крана, кадр з відео
Вода з крана, кадр з відео

Але ж від дефіциту питної води страждає цілих 40 і більше відсотків світового населення — мільярди людей по всій планеті. Хоча Україну більшою мірою ця проблема не зачіпає і стосується лише країн з посушливим кліматом.

Однак, на думку експертів, вже через незначні десять-двадцять років ситуація з прісною водою стане величезною екологічною проблемою, в яку загрузнуть абсолютно всі. Тому вихід із ситуації потрібно буде шукати теж всім.

Перевірка води, скріншот з відео
Перевірка води, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У минулому столітті була проблема з тим, що природні джерела просто не встигали очищати воду в споживаних людством масштабах. Тому що ми зараз можемо зробити - мінімізувати витрату води простим закриттям крана під час миття посуду. Навіть цей крок дозволить заощадити літр води в день, а це в рік — 365 л. Їх може не вистачати країнам з посушливим кліматом.

Перевірка води, скріншот з відео
Перевірка води, скріншот з відео

Нагадаємо, 117 грн за воду, 748 - за обслуговування: українці підрахували, у скільки обходиться Нова Комуналка

Як повідомляв "Знай.ua", в урожаї картоплі виявили небезпечні речовини: чим "заражений" і звідки його привозять

Знай.ua писав, отрута замість повітря: якість палива на українських АЗС візьмуть під жорсткий контроль