Колишнього президента США Біла Клінтона терміново госпіталізували. Повідомляється, що причиною стало зараження крові.

Про це повідомляє CNN.

Так, стало відомо, що колишній президент Білл Клінтон був госпіталізований до відділення інтенсивної терапії у штаті Каліфорнія через інфекцію сечовивідних шляхів, яка поширилася на його кров.

Білл Клінтон,скріншот із відео
Білл Клінтон,скріншот із відео


"Він був госпіталізований до відділення інтенсивної терапії для ретельного моніторингу. Він залишається в лікарні для постійного спостереження", - йдеться у спільній заяві у четвер ввечері від доктора Альпеша Аміна, голови медичного центру UC Irvine, та доктора Лізи Бардак, особистого лікаря Клінтона.


За словами лікарів Клінтом перебуває в реанімації для забезпечення конфіденційності та безпеки, а не тому, що йому потрібна інтенсивна терапія.


Як зазначають лікарі та персонал лікарні, Клінтон перебуває у гарному настрої, спілкується з родиною та персоналом.

Білл Клінтон потрапив до лікарні (Фото: CALL TO ACTIVISM/Twitter)
Білл Клінтон потрапив до лікарні (Фото: CALL TO ACTIVISM/Twitter)


"Після двох днів лікування кількість його лейкоцитів знижується, і він добре реагує на антибіотики. Ми сподіваємось, що він скоро повернеться додому", - сказали лікарі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У офісі Клінтона розповіли, що він почувався втомленим у Каліфорнії на приватному заході свого фонду. Згодом після обстеження він був госпіталізований. Лікарі колишнього президента сказали, що урологічні інфекції дуже поширені серед літніх людей, і їх легко лікувати, хоча вони можуть швидко поширитися на кров.
Зазначається, що колишньому президенту будуть давати внутрішньовенні антибіотики до п’ятниці. За словами лікарів, його життєві показники стабільні.