Американець Сем Ентоні вмирав від раку. В останні тижні він знайшов у собі сміливість звернутися до свого біологічного батька, якого ніколи не бачив. 52-річний чоловік знайшов того, кому зобов'язаний появою на світ, пише The New York Times.

Крейг Нельсон, колишній авіаційний працівник, втратив надію знайти біологічного сина, який народився від нього до кінця військової служби в якості армійського медика в Форт-Брегге в Північній Кароліні.

Все, що він зміг дізнатися про дитину, - це те, що його мати сказала Нельсону в короткій міжміській телефонній розмові в 1969 році.

"Це були здорові пологи, і вона вже віддала його на усиновлення", - сказала тоді жінка.

Скрін, The New York Times
Скрін, The New York Times

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Отримавши лист від сина, Нельсон подзвонив Ентоні, який вмирав від агресивного раку рота і горла. Так почалися стосунки, в яких двоє чоловіків намагалися надолужити згаяне за 52 роки. У них було 11 днів.

"П'ятдесят два роки - це довгий термін, щоб зберігати в собі спогади. Особливо, коли у вас спочатку не було пам'яті», - сказав Нельсон.

Скрін, The New York Times
Скрін, The New York Times

"Я рада, що вони знайшли один одного. Але моє серце болить за них. Хай благословить Бог їх обох«, "До того часу, коли я знайшла свою внучку, мій син був мертвий вже 12 років. Наступне, що я дізналася, було те, що я був прабабусею і для дворічної дитини, і для новонародженого. Я не могла бути більш щасливою!», - пишуть в коментарях читачі.

Раніше повідомляли, одружений Дмитро Комаров знайшов собі наречену в пакистанській пустелі: "це велика удача".

Як повідомляв Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей перетворилася в кішечку на радість чоловікам: "будь-якого замурличе".

Знай.uа писав, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін показав, чого не вміють більшість батьків: "можуть тільки мріяти".