З міста Дніпро прийшли доволі сумні новини гастрономічного характеру, які ми не радимо читати нашим дорогим підписникам під час прийому їжі, так як це може сильно зіпсувати апетит і викликати нудоту. Пізніше навіть не захочеться дивитися на рибу, так що краще прочитати це після обіду або навіть після вечері.

Справа в тому, що в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "Варус" покупниця придбала рибку - скумбрію і тут почалося...

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"Після розморожування скумбрія з магазину #Varus перетворилася на кисіль. #Дніпро", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скумбрія з "Варуса", скріншот: Telegram
Скумбрія з "Варуса", скріншот: Telegram

Також автори публікації додали відеозапис, який вдалося зняти безпосередньо самій покупниці. Тут Українка показує свою покупку, глядачі можуть побачити на що перетворилася риба після розморожування. Дійсно тушка схожа на желе, яке тримається на одній шкурі і хребті. Такий вид дійсно може викликати блювотний рефлекс.

Також варто нагадати нашим читачам, що киянин купив у столичному магазині "Сільпо" апетитний на вигляд оселедець, який всередині виявився з глистами. Українець вирішив придбати сирий оселедець в одному з магазинів відомої торгової мережі "Сільпо" в місті Києві. Тільки прийшовши додому, чоловік виявив на ікрі риби наявність глиста прозорого кольору, з білим відтінком і в скрученому вигляді, який при споживанні без термобробки може нести серйозну небезпеку для людини.

Раніше повідомляли, українці знайшли в магазині хліб за ціною чорної ікри - "Ще платіжка за газ прийде... ".

Як повідомляв Знай.uа, креветка "заблукала" в банку з кільками, українці в захваті: добре сидимо.

Знай.uа писав, українцю впарили оселедець, "вагітну" глистами: жахіття, замість ікри.