Представники Міністерства внутрішніх справ привітали всіх українських захисників і захисник зі святом. Звертаючись до давньої військової традиції правоохоронці віддали шану тисячам бійцям, які брали участь в АТО/ООС, а також продовжують охороняти цілісність країни на Донбасі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МВС України в мережі Facebook.

"Через незримий зв'язок поколінь, крізь тисячоліття, до нас дійшла давня військова традиція, яку успадкували воїни нової російсько-української війни.

Як сотні років тому наші предки боролися за незалежність і суверенітет рідної країни, так і сьогодні захисники сталевим щитом тримають фронт, захищаючи свою оселю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Захищати і перемагати - значить бути гідним нащадком українських лицарів і прикладом для майбутніх поколінь у вільній, незалежній Україні. Зі святом, відважні! Слава Україні!", - пише прес-служба МВС.

Публікація МВС України, скріншот: Facebook
Публікація МВС України, скріншот: Facebook

Також правоохоронці презентували невелике відео, в якому можна побачити зворушливу історію про те, як кращі сини своєї країни беруть на себе всю відповідальність звання - захисник.

Раніше повідомляли, Лариса Ніцой у День козацтва розповіла про найдобрішу школу в Україні: "Моляться за героїв".

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська розповіла про героїчний подвиг українок у ЗСУ: "Нарівні з чоловіками".

Знай.uа писав, День захисника та захисниць України: найкращі привітання у віршах та прозі.