Тепер уже всесвітньо відома південнокорейська дорама "Гра в кальмара" робить не тільки шум серед любителів гостросюжетних серіалів, але і навіть серед британських водіїв. Справа в тому, що територіальне відділення правоохоронців - "Поліція долини Темзи" відповіла на питання стривожених водіїв, які помітили дорожній знак, що нагадує символи з серіалу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню авторитетного британського новинного агентства BBC.

Публікація BBC, скріншот: Instagram
Публікація BBC, скріншот: Instagram

На знаку зображено квадрат, коло і трикутник — ті ж фігури, які з'являються на масках і візитних картках в серіалі про жорстоку гру на виживання.

Публікація BBC, скріншот: Instagram
Публікація BBC, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Можемо підтвердити, що, дотримуючись цього вказівника, ви не приїдете на популярне шоу Netflix "Гра в кальмара". Це просто вказівка на запасні шляхи під час дорожніх робіт.", - написали британські поліцейські, приклавши фотографію знака.

Однак, такі слова не переконали деяких водіїв і користувачів мережі. Люди просто не можуть зрозуміти, навіщо дані знаки використовують на дорожніх знаках, адже є всім звичні "чоловічки з лопатами" або просто напис з букв. Водії, на фоні ажіотажу навколо серіалу, не розуміють, навіщо використовувати дані геометричні фігури.

Раніше повідомляли, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон в панчішках порушила фантазії чоловіків: легше, дитинко.

Як повідомляв Знай.uа, українці потролили Путіна "Грою в кальмара": доведеться лизати.

Знай.uа писав, зірку "Гри в кальмара" Кім Чжу Рен довели до сліз: "вибір чоловіка".