Стало відомо про те, що зовсім скоро може пройти перша "Гра в кальмара", але вже в реальному житті. Провести її планують в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Як відомо, менше ніж за місяць, серіал "Гра в кальмара" закохав у себе мільйони глядачів по всьому світу. Якщо одні думали про те, що це дуже страшно, то інші закінчили перегляд з думкою про те, що вони хотіли б спробувати себе в такому випробуванні.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Тепер у них дійсно є така можливість, потрібно лише дістатися до Об'єднаних Арабських Еміратів, де є власна версія. Можна випробувати свої сили, на що ви здатні.

Корейський культурний центр в Абу-Дабі проведе захід "KCC Squid Game Event". Це реконструкція улюбленого серіалу мільйонів, і більше 300 учасників хотіли поборотися за це право. Однак, у фінал пройшло лише 2 команди по 15 осіб, і випробувати свої сили вони зможуть вже у вівторок, 12 жовтня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Організатори взяли лише чотири з шести ігор, вирішивши обійтися без перетягування каната, і однойменної гри"кальмар". Однак, добили гру ттакджі, яка була показана в першій серії з синіми і червоними папірцями.

Відмінністю від серіалу є те, що в разі програшу ніхто не помре, а також немає призового фонду.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Корейський культурний центр сподівається, що тепер люди в ОАЕ захочуть дізнатися більше про життя в Кореї, про традиції та цінності.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Щоб зробити гру безпечною для учасників, замість справжніх пістолетів будуть використовуватися іграшкові пістолети з кулями, а гра в скляні сходинки буде проходити на землі.

Нагадаємо, що фанатам запропонували зіграти в "Гру в кальмара" від Netflix, вони погодилися: "Розстрілювати теж будуть"

Також, "Гра в кальмара" від Netflix "запустила" насильство в школах між дітьми: "приниження і жорстокість"

Раніше повідомляли, що режисер "Гри в кальмара" від Netflix зізнався, що означають червоні волосся №456 у фіналі: спойлер для фанатів