Останні тижні весь світ обговорює серіал про виживання "Гра в кальмара". За мотивами цієї картини Україна знайшла відмінний спосіб для нового тролінгу Росії.

На офіційній сторінці нашої країни в Twitter з'явився кумедний пост про "Гру в кальмара" між Україною і Росією.

Приводом для тролінгу стало одне з випробувань на виживання, яке було показано в гучній історії від Netflix. Так, якби Росії довелося взяти участь у грі "цукрові стільники", то їй би довелося впоратися з непростим завданням, видряпати з кола вельми непросту фігуру - герб України.

Скріншот допису
Скріншот допису

За сюжетом гучного серіалу "Гра в кальмара" учасники гри позбавлялися життя за програш. Комусь траплялося коло, комусь квадрат, а найскладнішою фігурою була парасолька.

Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube
Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
У Росії поки ніяк не відреагували на тролінг з боку України. У мережі ця публікація вже встигла стати мемом. Користувачі відзначають, що Україна не залишила Росії жодних шансів на перемогу.