Відомий синоптик Наталка Діденко розповіла, якої погоди очікувати українцям у найближчі вихідні на Покрову.

Всі жителі країни з нетерпінням чекають вихідних днів з нагоди відразу декількох свят – крім державного Дня захисника і захисниць України та Дня українського козацтва, відзначається також Покрова Пресвятої Богородиці.

Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що в ці дні в українців буде можливість гарненько відпочити і навіть кудись виїхати, адже метеорологічні умови дозволять розгулятися і чудово провести час.

"Вихідні довгі попереду і хто захоче вибратися у дальшу подорож - сміливо можна", - написала синоптик Наталка Діденко.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Невеликою перешкодою може стати підвищена туманність і можливі дощі на північному сході і місцями в західній частині країни. Діденко попередила українців, що не варто забувати про осінню прохолоду, в ці дні температура повітря вдень буде близько +8 і до +13 градусів, тому варто одягатися тепліше.

"У п'ятницю вздовж смуги Одещина-Кропивницький з районами-Черкащина-Дніпропетровщина-Харківщина може щось покапати. І все з опадами найближчим часом. А також трохи вологи припаде на західні області - в Карпатах зі снігом", - додала синоптик.

Нагадаємо, погода 14 жовтня зігріє Україну осіннім сонечком і відправить дощі в "нокаут"

Як повідомляв Знай.uа, борщ з кільки в томаті з квасолею: Костянтин Грубич поділився незвичайним рецептом на Покрову

Також портал Знай.uа писав, що Покрова 14 жовтня: чого просити у Пресвятої Богородиці і як вдало вийти заміж - священик ПЦУ