Українка поскаржилася на невідповідності в платіжці за комунальні послуги, виявилося, що за квитанцією у вересні у неї була гаряча вода, хоча за фактом - ні.

Про це харків'янка написала в один з місцевих Телеграм-каналів.

Так, харків'янка розповіла, що днями отримала платіжку за вересень. Виявилося, що вона повинна заплатити за 19 днів користування гарячою водою, якою вона зовсім не користувалася.

Вода з крана, кадр з відео
Вода з крана, кадр з відео

"Сьогодні вранці отримала платіжку за вересень, в якій сказано, що, виявляється, гаряча вода у мене була 19 днів у вересні. А її не було, зовсім", - розповіла жінка.

Жінка відразу ж звернулася в Харківські теплові мережі, проте домогтися істини їй так і не вдалося. Адже диспетчери просто відправляли її то в одну, то в іншу інстанцію.

Вода з крана, скриншот: You Tube "Телеканал Київ"
Вода з крана, скриншот: You Tube "Телеканал Київ"

" Так от, переспілкувалась, як мені здалося, з усіма диспетчерами Харківські Теплові Мережі, які відправляли мене один до одного, але зрозумілої відповіді я так і не домоглася. Питання: Як довести, що води не було / що воду таки подавали?",- написала вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, що Зеленський придумав, як заощадити опалення для українців. В Україні почнуть впроваджувати велику програму з енергомодернізації. Для цього потрібно 300 мільярдів гривень

Також Знай писав, що українцям нічим платити за комуналку: кількість боржників стрімко зросла. Кількість боргів за комунальні послуги збільшилася в півтора рази

Як повідомляв портал Знай, трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року.