Під Запоріжжям знайшли кладовище авіаційної техніки. Відповідне відео з'явилося на Youtube-каналі блогерів з Мелітополя Full Action.

Як зазначається, від таємного аеродрому до міста – всього 20 кілометрів. На ньому навчальні та військові літаки стоять у відкритому полі разом з вертольотами.

При бажанні в стару техніку навіть можна залізти, що автори відео і зробили. Аеродром знаходиться під охороною, але огорожа навколо нього практично повністю зламана. Охоронців вони так і не побачили.

За словами місцевих жителів, за часів СРСР з цього аеродрому регулярно злітали літаки, а потім частину техніки зовсім перевели на Кавказ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Там все ще стоять навчальні винищувачі, вертольоти Мі8 і Мі7, Ан-24 і навчально-тренувальні літаки Л-29 "Дельфін".

Трохи на віддалі розташовані напівзруйновані будівлі казарм.

За словами самих блогерів, вони ніколи не бачили нічого подібного, і на покинутому аеродромі по-справжньому перейнялися духом того часу.

Раніше повідомляли, зліт не туди: птах підпалив літак прямо на ходу-турбіни в диму, а люди в паніці.

Як повідомляв Знай.uа, пасажирка розгулювала по аеропорту в бікіні і масці - "коли опівдні у вас вечірка біля басейну...".

Знай.uа писав, під Москвою військовий літак загорівся під час польоту і впав у ліс: полум'я і дим охопили все навколо.