У вівторок, 12 жовтня, погода в країні буде мінлива. У західних, місцями в центральних і південних областях очікується дощ, але ледь відчутне зниження температури повітря. В іншій частині території України переважно хмарно.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +9 до +13 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до +7 градусів.

У центральних областях температура вдень від +11 до +14 градусів, вночі – від +3 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +10 до +13 градусів, а вночі – від +2 до +5.

У східних регіонах – вдень від +12 до +17, вночі – від +3 до +7. На півдні температура повітря - від +13 до +17 градусів вдень, нічна – до +7 градусів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Погода на 12 жовтня, фото Укргідрометцентр

"Дощі з‘являються поступово в Україні. У вівторок, завтра, вони періодично йтимуть в західних та північних областях, а також зачеплять Вінниччину, яка належить до центральних областей. У Карпатах дощ переходитиме часом у сніг", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 12 жовтня в Україні

У цей день вшановується пам'ять преподобного Киріака, відлюдника. У народі цей день називався Печальницею. 12 жовтня був можливий перший снігопад. Часто в цей день бували сирі тумани. Погода цього дня передбачала погоду на 2 березня: якщо день бував сонячний, то можна було очікувати сонячного початку весни.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження