Історія з журналісткою телеканалу "Інтер" Анастасією Луговою, яку в серпні 2020 року в поїзді "Укрзалізниці" Маріуполь-Київ намагався зґвалтувати Віталій Рудзько, отримала продовження. Відомо, що жінка отримає компенсацію в розмірі 100 тисяч гривень. Саму Анастасію така сума не влаштовує.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Анастасія Лугова, скріншот: Youtube
Анастасія Лугова, скріншот: Youtube

Варто нагадати нашим читачам, що раніше судимий Віталій Рудзько на початку серпня 2020 року побив і намагався зґвалтувати пасажирку Анастасію Лугову в купе поїзда. Все це відбувалося на очах у дитини жінки. Постраждалій вдалося обдурити ґвалтівника і втекти в інший вагон. По прибуттю до Києва підозрюваного затримали.

Тоді повідомлялося, що провідниця і начальник поїзда "Маріуполь-Київ" пропонували "зам'яти" спробу зґвалтування пасажирки. Після цього тричі судимого чоловіка віддали під суд. Він помер у СІЗО у квітні 2021 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Анастасія Лугова, скріншот: Youtube
Анастасія Лугова, скріншот: Youtube

У позові Анастасії Лугової йшлося про 500 тисяч гривень компенсації. Жінка впевнена, що відшкодування повинна була отримати не тільки вона, але і її син, який бачив на власні очі, як нападник бив його маму.

Анастасія Лугова розповіла, що досі відчуває наслідки того нападу в поїзді Маріуполь - Київ. Зараз жінка регулярно відвідує остеопата через зміщення хребців шиї від удару. Крім того, лікувати також доводиться наслідки ударів в обличчя.

Через побиття у жінки зміщена щелепа. Тепер їй потрібно встановити брекети. Однак, за словами Лугової, поки на це немає грошей. Крім цього, жінка працює з психологом, щоб оговтатися від тих подій. Тому Лугова вважає 100 тисяч гривень компенсації недостатніми, щоб відшкодувати моральні та матеріальні витрати.

Раніше повідомляли, пасажирку Укрзалізниці намагалися зґвалтувати: "хропів ,розставляв ноги і ліз цілуватися".

Як повідомляв Знай.uа, п'яного Ніколаса Кейджа в леопардових лосинах вигнали з ресторану: прийняли за бомжа.

Знай.uа писав, вкрадене дитинство: на Закарпатті підлітки знущалися над неповнолітньою дівчиною, знімаючи процес на камеру.