Не секрет, що найтемніші куточки людської душі розкриваються якраз за часів cмути, і люди готові на найрізноманітніші вчинки. Цього разу ми разом розберемося, що ж таке "підклад" і як з ним боротися. Потрібно обов'язково точно знати як його знищити, щоб він не заподіяв шкоди здоров'ю і щастю.

Про це стало відомо завдяки порадам, які опублікував Telegram-канал "Знахар. Народна мудрість".

Підклад, скріншот: YouTube
Підклад, скріншот: YouTube

Спосіб знищення підкладали:

Якщо підкинули голку - прожарити її над вогнем, а потім кинути на перехресті з поклонами на чотири сторони і зі словами: "Прийшла я раба (раб) (...) на роздоріжжі доріг, вітрам буйним вклонився; Вітри ви вітровичі, весь світ обходять, на весь люд зрящі, ви знайдіть вітри ворога мого, супостата проклятого, чаклуна треклятого. Ви поверніть йому голку погану, болячку мертву, лихварку осоружну. Поверніть зло в обрат йому, лиходію немазаному. Створіть справу по совісті. Всі справи ворога мого заплутайте. Від мене відведіть злу долюшку. Нехай мій наговор станеться, збудеться. Істина словам!".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Підклад - це будь-яка річ, яка заряджається негативом і направляється на руйнування місця або людей, де його підкладуть. Підклад може впливати на людину навіть тоді, коли вона не торкається до нього.

Чаклуни можуть робити порчі, спрямовані на руйнування здоров'я, сімейного життя, бізнесу і фінансів, а також і на смерть. Негативну програму найчастіше створюють з помсти, заздрості, а деякі таким чином можуть передавати свої хвороби іншій людині (жертві).

Раніше повідомляли, речі, які принесуть у ваш будинок багатство і вдачу: домашні вихованці, підкова і мішечок на двері.

Як повідомляв Знай.uа, комбо-оберіг з булавочки і гудзики: найкращий захист від лихого ока, заздрості і порчі.

Знай.uа писав, найголовніша молитва для порятунку будинку свого від бід і напастей: "благословення" просто від Господа.