Багато сучасних людей бажають стати володарями відомої всьому світу техніки Apple. Українцям розповіли, скільки потрібно працювати для покупки нового iPhone 13.

Кожна нова презентація від компанії Apple наводить багато шуму в світі і викликає великий інтерес у шанувальників бренду. Українців, охочих схопити актуальну новинку, предостатньо. За статистикою, далеко не кожен житель України може дозволити собі придбати техніку Apple, і ціни з кожним новим смартфоном все вище і вище.

Продаж нових iPhone 13, представлених на початку осені, стартує 15 Жовтня. Офіційна вартість новинок від Apple на ринку вже озвучена.

Ціни на iPhone 13, фото з itc
Ціни на iPhone 13, фото з itc

Щоб зрозуміти, скільки доведеться працювати для придбання бажаної моделі, досить розділити суму обраного iPhone на мінімальну оплату праці на годину по Україні - в 2021 році це 36,11 грн/год.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Найдешевший iPhone 13 mini з 128 ГБ пам'яті буде дорівнювати не менше 733 годинам - це 30 з половиною діб поспіль. Або працювати за мінімальну зарплату 4,5 місяця.

А для найдорожчої моделі iPhone 13 Pro Max на 1ТБ потрібно буде відпрацювати 1661.5 годин, або 69 діб безперервної роботи при мінімальній годинній оплаті.

Магазин Apple, фото: gettyimages
Магазин Apple, фото: gettyimages

Раніше ми писали про те, що iPhone 14 встановить новий рекорд у світі смартфонів: перші характеристики майбутнього флагмана Apple

Нагадаємо, що після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма"

Як повідомляв Знай.uа, на iPhone 13 вже навчилися підробляти упаковки, захисна смужка - не гарантія: як відрізнити обман

Також портал Знай.uа писав, що Apple знижує ціну на iPhone 12 вдвічі: де і за скільки можна придбати торішній флагман