8 жовтня 2021 року, на просторах соціальної мережі Facebook, на сторінці телекомпанії "Магнолія-ТВ" з'явився відеоролик про ситуацію, що склалася на ВДНГ в Києві.

Справа в тому, що там була виявлена сім'я, яка проживає на території архітектурного комплексу в жахливих умовах — в побудованому будиночку з листів гіпсокартону.

ВДНГ, скріншот: Facebook
ВДНГ, скріншот: Facebook

Відомо і те, що живуть чоловік з жінкою не самі, а з немовлям. Дитинці доводиться спати не в ліжечку, а в дитячому майданчику.

"7 жовтня, поліція вже приходила на це місце і вилучила немовля у батьків. Повернути дитину вони зможуть, якщо поліпшать свої житлові умови. Сьогодні правоохоронці прийшли з'ясовувати особи чоловіка і жінки і чому вони живуть на вулиці", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ВДНГ, скріншот: Facebook
ВДНГ, скріншот: Facebook

Досі залишається невідомим, чому батьки не можуть забезпечити собі життя в хостелі, готелі або квартирі. Але до перевірки вони пообіцяли, що зможуть знайти інше житло і все ж залишилися в будиночку з гіпсокартону.

"Слава Богу, встигли зберегти життя дитини, аж не віриться, що органи опіки заробили з великим задоволенням, з ентузіазмом, найбільше поганяли згори, зазвичай вони рівно сидять на попі", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, як живуть бійці однієї з бригад на фронті, в 500 метрах від противника: "Кава обід і коти"

Як повідомляв "Знай.ua", горе-татусь викинув 2-місячного малюка з дружиною на вулицю серед ночі: заважали спати

Знай.ua писав, студенти київського вишу показали, в яких умовах змушені жити за свої ж гроші: "Таргани - це ще не проблема"