Ще вчора, 7 жовтня 2021 року, український народний депутат від Партії ОПЗЖ Ілля Кива зважився привітати Путіна з Днем народження.

А зараз з'явилося відео з Верховної Ради, де журналістка Христина Бердинських поставила кілька запитань нардепу після скандального звернення до президента Росії. Спочатку він заявив, що привітав, в першу чергу, чоловіка з позицією і умінням її відстоювати. І цій характеристиці, за його словами, варто було б повчитися багатьом українським політикам.

Ілля Ківа, фото: Instagram
Ілля Ківа, фото: Instagram

Журналістка нагадала Іллі Киві, що Володимир Путін є прямим агресором, який анексував український Крим.

"Крим Україна здала ... так, він анексований. Але це проблема України", - заявив Кива.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Христина Бердинських зовсім не зрозуміла, як можна вітати людину, яка це зробила. І потім поцікавилася, чи вважає нардеп, що Путін повинен понести відповідальність за свої дії — перед світовою спільнотою, Україною, зокрема.

Ілля Кива - фото tk.media
Ілля Кива - фото tk.media

"Відповідальність перед ким, перепрошую? За что? За те, що ми здали свою територію без єдиного пострілу? За те, що ми своєю територією розрахувалися за державний переворот?", - додав він.

А журналістка нагадала, що саме за десятки тисяч загиблих на Донбасі.

Нагадаємо, Руслан Стефанчук залишився без "правої руки": деталі засідання

Як повідомляв "Знай.ua", скандальний Кива перетворився на Дарта Вейдера з "Зоряних воєн" заради дня народження Путіна: "Та прибуде з вами сила"

Знай.ua писав, Разумков зможе працювати на подальший розвиток своєї політичної кар'єри, - Мирослава Майнина