У суботу, 9 жовтня, в країні переважатиме сонячна погода, без дощів. Вночі температура повітря в областях трохи підвищиться - від -1 до +6 градусів. В Укргідрометцентрі попередили про підвищену пожежну небезпеку другого ступеня.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +11 до +16 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +0 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +10 до +14 градусів, вночі – від +0 до +3 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +10 до +13 градусів, а вночі – від +0 до +3.

У східних регіонах – вдень від +11 до +13, вночі – від -1 до +5. На півдні температура повітря - від +11 до +15 градусів вдень, нічна – до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Погода на 9 жовтня, фото Укргідрометцентр

Також в Укргідрометцентрі українців попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в південних, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Дніпропетровській та Донецькій областях.

попередження про небезпеку, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 9 жовтня в Україні

9 жовтня відзначається день пам'яті апостола Іоанна Богослова. У народі примітили, якщо на Богослова - сніг, то зима ляже на Михайлів день (21 листопада). Якщо дощ зі снігом - з середини січня і до середини лютого тричі варто чекати сильних відлиг. Якщо сонячно і тепло - липень буде дощовим і холодним.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження