Стало відомо про обман, який використовують аферисти для того, щоб отримати щось безкоштовно, або ж заробити грошей. Як поїсти звичайний салат за 10 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки новому ролику, який опублікований на YouTube-каналі Bihus info.

Як аферисти використовують додаток для знайомств, щоб розводить людей на гроші.

Журналісти показали заклад, що знаходиться в Києві на Печерську, де хлопців розводять на гроші. Справа в тому, що кілька дівчат приходять туди з потенційними жертвами, розводять їх на гроші, після чого мило прощаються. Це їх перша і остання зустрічі.

Золотий Лев, фото: скріншот з відео
Золотий Лев, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Виявляється, що це просто все декорація. Тут немає ні кав'ярні, ні ресторану-нічого крім вивіски.

Золотий Лев, фото: скріншот з відео
Золотий Лев, фото: скріншот з відео

З хлопців, які приходять на побачення, беруть неймовірні гроші за замовлення. В середньому, чек виходить на суму в 4-10 тисяч гривень, всього за півгодини.

Вибирають заклад самі дівчата, коли пропонують місце для побачення. Все тому що вони працюють на це місце.

Побачення, скріншот: YouTube
Побачення, скріншот: YouTube

Легенда під час спілкування одна на всіх: у дівчини багатий хлопець, власний бізнес і дорога машина, звичайно ж з водієм. Тут і гачок, і психологічна підготовка для афери, і звичайно ж прикриття.

Таких, хто повівся на розлучення дуже багато, і вони вирішили розповісти про це в спеціальному сюжеті.

На побачення дівчина приїжджає на синьому Mercedes, і після зустрічі з хлопцем вона відразу захоче поїсти, і трапиться це поруч з "Золотим левом".

Нова схема обману від аферистів, фото: скріншот з відео
Нова схема обману від аферистів, фото: скріншот з відео

Інтер'єр всередині так собі, і найімовірніше навіть немає кухні, а всі страви з найближчої кулінарії. За келих шампанського беруть 2-3 тисячі гривень, і завдання самих дівчат випити якомога більше, поки "готується" замовлення.

Меню також хитре, щоб хлопець не встиг нічого зрозуміти. Чек, який написаний від руки, дають дівчині в руки, а ось термінал хлопцеві.

Після цього у всіх одна причина, щоб швидко втекти - татові терміново потрібно допомогти, привезти документи, і вона пропонує зустрітися наступного разу.

Простих клієнтів, до слова, туди не пускають.

Нагадаємо, что українців обурили "очманілі ручки" працівника "Нової Пошти"

Також, обіцяли машину на ходу, приїхало незрозуміло що: як захиститися від шахрайства при покупці автомобіля в Інтернеті

Як повідомляв портал Знай.ua шахраї зняли з картки Ощадбанку 80-річної пенсіонерки 2 тисячі гривень